besplatni oglas za privatne iznajmljivače

Oglašavajte Vaš smještaj besplatno na našim web stranicama!

Privatnim iznajmljivačima nudimo potpuno besplatno oglašavanje i suradnju!

Vlasnik ste apartmana, kuće ili vile na području Dubrovnika ili na području Trogira? Imate dosta praznih termina? Ne znate na koji način popuniti Vaše smještajne jedinice? Ili imate rezervacije bez ikakve sigurnosti i uplaćenog depozita? Gost svaki trenutak može otkazati postojeće rezervacije bez ikakvih troškova?

Kontaktirajte nas i osigurajte si odličnu popunjenost i sigurne rezervacije! Sezona se bliži, smještajni kapaciteti rezerviraju se velikom brzinom, ne čekajte zadnji trenutak! Postanite partner agencije Dream Holidays i budite zadovoljan iznajmljivač koji će bezbrižno dočekati sezonu!

Dream Holidays je turistička agencija specijalizirana za iznajmljivanje privatnog smještaja. Ukoliko imate registriran privatni smještaj na području srednje ili južne Dalmacije, pozivamo Vas da postanete dio ponude turističke agencijeDream Holidays.

Dream Holidays brine o popunjenosti Vaših smještanih kapaciteta, promovira ih i prezentira u najboljem svijetlu, te obavlja svu komunikaciju s gostom i realizira rezervacije. Vi odmah prilikom rezervacije dobivate svoj depozit kao sigurnost, sve detalje o gostu, vrijeme dolaska i sve ostale potrebne informacije. Suradnja je besplatna, agencija radi na proviziju, a cijenu određujete sami. Drugim riječima- možete dobiti rezervacije po cijenama koje sami odredite, izgubiti ne možete ništa 🙂

Suradnja s nama nije ekskluzivna, dakle niste obvezni ograničiti se samo na nas, ali je nužno da nam javljate popunjene termine Vaših smještajnih jedinica kako bismo znali u kojim periodima nuditi Vaš smještaj potencijalnim gostima.Držimo se striktno uvjeta i cijena koje ste sami odredili i nikad ne odstupamo od toga osim uz prehodan dogovos s Vama. Naša je suradnja sigurna, jednostavna i na raspolaganju smo Vam 24/7 tijekom čitave godine.

Našim suradnicima nudimo savjete za poboljšanje ponude i povećanje popunjenosti, zajedno možemo formirati cijene sukladno uvjetima na tržištu i konkurenciji i osigurati što bolju popunjenost Vaših smještajnih kapaciteta. Web stranica prevedena na 4 svjetska jezika, oglašavanje na vodećim iznajmljivačkim portala, suradnja s partnerskim agencijama, iskustvo u iznajmljivanju privatnog smještaja i individualan pristup svakom gostu i njegovim željama ono su što agenciju Dream Holidays čini odličnim partnerom za iznajmljivanje privatnog smještaja. Djelatnici agencije Dream Holidays na raspolaganju su Vam u svakom trenutku, uvijek će Vam rado pomoći savjetom i zajedno s Vama raditi u cilju što bolje popunjenosti Vašeg smještaja.

Bez ikakvih troškova, vrlo jednostavno i brzo, samo se javite putem naše KONTAKT FORME, na mail adresu info@vacation-rental-croatia.com ili na broj 091 600 8232 i uputit ćemo Vas u sve detalje.

Sigurni smo da možemo ostvariti uspješnu suradnju i radujemo se Vašem javljanju.

Vaš Dream Holidays!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *